Om litteratur och skrivande! (Och livet.)

Vildsint: Skymningslandet är här!

Idag är en stor dag, för idag utkommer den efterlängtade Vildsint: Skymningslandet, där jag medverkar med novellen Den som passerat skymningen. Den troligtvis mest namnkunnige författare som medverkar är dock Anders de la Motte, som belönades med Svenska Deckarakademins debutantpris för sin bok [geim] som utkom förra året.

Vildsint: Skymningslandet är uppföljaren till novellantologin Vildsint, som utkom förra hösten. Det kan sägas vara ett gemensamt projekt som genomfördes på kapitel 1. Det hela hade dock aldrig varit möjligt utan det beundransvärda arbete som de båda eldsjälarna Jens Stenman och Ralph Wikland utfört. Förra året medverkade jag med novellen Elnora. Årets novell är också fantasy, och bygger också på ett kapitel från Det magiska förbundet som bearbetats för att fungera som en fristående novell. Fast den här gången var det egentligen tvärtom, jag skrev faktiskt novellen först och infogade den därefter i Det helande landet, tredje delen av nämnda serie.

Den som ska besöka bokmässan i Göteborg bör givetvis hålla ögonen öppna efter Vildsint, som kommer att finnas representerad där.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s