Om litteratur och skrivande! (Och livet.)

Författaren som inte tog ett nej

Här är ytterligare en sån nyhet som jag tycker är så pass kul att jag bara måste dela med mig av den. Den handlar om författaren Johan Möller, bosatt i Vellinge, som tröttnade på sitt vanliga arbete och bestämde sig för att förverkliga sin dröm om att skriva en bok. Resultatet blev boken Wow, en tjej från Nätet!, som handlar om en man vid namn Erik Brunge som har allting i livet, utom kärleken, och därför bestämmer sig för att prova på nätdejting.

Att få förlagskontrakt visade sig dock vara svårare än han trott, och därför bestämde han sig för att ge ut boken som e-bok på sitt eget förlag, kallat NEJ Förlag. Namnet syftar på svaren han fick från förlagen när han skickade runt sitt manus. Genom att ge ut den som e-bok hoppas han att marknaden ska göra en egen bedömning av hans verk. (Källa)

Jag kan bara önska honom lycka till! Det känns alltid lika kul att höra om någon som vägrar låta sig nedslås av att få nej från förlagen utan kämpar vidare. Förhoppningsvis kommer läsarna att höja blicken från alla nyutkomna deckare och se att det faktiskt skrivs och ges ut annat.

Annonser

Ett svar

  1. Bra jobbat! Alltid kul med personer som går hela vägen!

    2012/02/01 kl. 22:19

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s