Om litteratur och skrivande! (Och livet.)

Om mig

Johan Lindbäck

Johan Lindbäck

Jag heter Johan Lindbäck och är född den 20 januari 1981 i Bollnäs. Numer bor jag dock i Kiruna tillsammans med min hustru Maria. Jag har en kandidatexamen i ljudproduktion och en magisterexamen i statsvetenskap. Den här bloggen kommer i första hand att handla om mina projekt inom musik och skrivande, och om litteratur och skrivande i största allmänhet (det är dock ingen bokblogg med recensioner). Den som vill läsa om mitt liv i allmänhet är välkommen att följa mig på Twitter!

Jag lider sedan en tid tillbaka av svåra hälsoproblem i form av neurologisk sjukdom, men kommer endast i begränsad mån att berätta om min livssituation på den här bloggen. Jag är helt öppen om mina problem (eftersom det inte är frågan om något dolt handikapp utan tvärtom ett ganska synligt handikapp), men är inte särskilt road av att prata om det. Jag gör mitt bästa för att leva ett så normalt liv som möjligt och därför lägger jag så mycket tid och energi som möjligt på mina musik- och skrivprojekt.

Min debutroman Skuggan över Dianor utkom 2014 på Epok Förlag. Jag har även blivit publicerad i fyra novellantologier.

Min målsättning är att skriva minst ett par inlägg i veckan. Dessa kommer dock att variera i längd och karaktär. Somliga inlägg kommer att vara som långa, granskande reportage, medan andra mer kommer att likna enkla notiser.

Jag kan ha ganska bestämda åsikter ibland, men jag begär inte att du ska hålla med mig. Världen vore tråkig om alla tyckte lika. Jag försöker dock så långt som möjligt att motivera mina åsikter, för annars riskerar de ju att bli ganska poänglösa.

Jag tar tacksamt emot kommentarer på mina inlägg och gör mitt bästa för att svara på dem. Hittills har (nästan) alla kommentarer jag fått varit seriösa och konstruktiva, och jag hoppas innerligt att det kommer att fortsätta så.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s